You are currently browsing the Videotorium site of the organization Drupal Community. The content of the search results and listing pages of the site (Main page, Categories, Channels, Live events) are limited to this organization. In case you wish to browse the whole archive of Videotorium, please, navigate back to the main Videotorium site.

Hajas Tamás - Legyél Drupal 8 core contributor! Könnyebb, mint hinnéd!

326

Hajas Tamás - Legyél Drupal 8 core contributor! Könnyebb, mint hinnéd!


Szeretnéd, hogy a stabil Drupal 8 minél hamarabb megjelenjen és minél többet tudjon? Akkor szállj be a fejlesztésbe Te is!

Mit mondasz? Hogy Te nem vagy egy feketeöves programozó? Én sem. Ennek ellenére több foltom is van már a készülő új rendszerben. És őszintén szólva ez igen jó érzés! Ajánlom Neked is! ;)

Elmesélem én hogyan csináltam (és csinálom). S közben megmutatom, hogyan tudsz magadnak való feladatot találni Te is, és hogyan kell azt megoldnod. Így segíthetsz a Drupal közösségnek és magadnak is!

Tudod: a nyílt forráskódú projektek legnagyobb ereje a közösségükben rejlik. És a közösség sosem lehet túl nagy. Rád is szükség van!

More Less


Drupal Hétvége 2013

Computer technology

drupal

16:17

16 November, 2013

Istvan Csaki

25 November, 2013

326
<iframe width="480" height="385" src="//drupal.videotorium.hu/en/embed/7104" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audio download