You are currently browsing the Videotorium site of the organization Drupal Community. The content of the search results and listing pages of the site (Main page, Categories, Channels, Live events) are limited to this organization. In case you wish to browse the whole archive of Videotorium, please, navigate back to the main Videotorium site.

Hajas Tamás - Drupal sminkelés korszerű eszközökkel

442

Hajas Tamás - Drupal sminkelés korszerű eszközökkel


Gondolom számodra is természetes, hogy „mobile first” módon tervezel, reszponzív HTML5 oldalakat készítesz, Sass-ra és Compass-ra alapozod a CSS megvalósítását… – így nem is ezekről szeretnék (elsősorban) beszélni.

Nézzük meg inkább, mi minden kerülhet még be a kelléktárba! Dolgozzunk még hatékonyabban, kényelmesebben, s ezáltal még több örömmel!

A kulcskifejezések: Live Reload, ImageOptim, Bower, Bundler, Guard, Grunt, Aurora, Omega4, Singularity, Magic, Breakpoint, Color Schemer, Toolkit, HTML5 Tools, Modernizr, Blockify, Borealis, Fences, Panels, Rbenv… Drupal modulok, sminkek és a Drupal világán kívüli frontend-developer eszközök.

Ha a felsoroltak (egy része) nem ismerős, akkor ez az előadás neked szól. Utána nem is fogod érteni, hogy eddig miért nem használtad őket! ;o)

More Less


Drupal Hétvége 2013

Computer technology

drupal

44:48

16 November, 2013

Istvan Csaki

26 November, 2013

442
<iframe width="480" height="385" src="//drupal.videotorium.hu/en/embed/7106" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audio download