You are currently browsing the Videotorium site of the organization Drupal Community. The content of the search results and listing pages of the site (Main page, Categories, Channels, Live events) are limited to this organization. In case you wish to browse the whole archive of Videotorium, please, navigate back to the main Videotorium site.

Palócz István - Drupal Extension - BDD a Drupalban

214

Palócz István - Drupal Extension - BDD a Drupalban


A minőség biztosítás egy igen fontos kérdés manapság. Egy idealizált világban az ügyfél által jóváhagyott felhasználói esetek alapján készül el a fejlesztés. Akik tesztelnek elsősorban ezekre az esetekre koncentrálva ellenőrzik a kész kód működését, melyet minden kommit után egy automata is, ezen esetek alapján validál. A teszt forgatókönyv, a teszt jegyzőkönyv, és maguk a felhasználói esetek, tehát a fejlesztés alapját képező dokumentum is egy közös adathalmaz alapján automatikusan generált dokumentumok. Ráadásul ez az adathalmaz gépileg könnyedén feldolgozható, úgy, hogy azt a fejlesztéstől távol eső emberek is megértik.

Hogy ez nem csak egy lázas jövőkép, hanem maga a valóság? Remélhetőleg előadásomból ez kiderül.

More Less


Drupal Hétvége 2013

Computer technology

drupal

49:45

16 November, 2013

Istvan Csaki

26 November, 2013

214
<iframe width="480" height="385" src="//drupal.videotorium.hu/en/embed/7112" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audio download