You are currently browsing the Videotorium site of the organization Drupal Community. The content of the search results and listing pages of the site (Main page, Categories, Channels, Live events) are limited to this organization. In case you wish to browse the whole archive of Videotorium, please, navigate back to the main Videotorium site.

Segesvári Dávid - Költöztessük oldalunkat Drupalra

220

Segesvári Dávid - Költöztessük oldalunkat Drupalra


Ma még a világon használt weboldalak csupán 2%-át hajtja Drupal, így igen valószínű, hogy előbb-utóbb olyan feladat jön velünk szembe, hogy egy meglévő oldalt ültessünk át Drupalra. Ennek legnehezebb mozzanata a régi oldal tartalmának és felhasználóinak átmozgatása, migrálása. A migrálási folyamatban hatalmas segítséget nyújt a Migrate modul, ami egy igazi “svájci bicska”, ha a tartalom költöztetéséről van szó.
Alapvetően ez az előadás fejlesztőknek szól, azt fogom bemutatni, hogy miként kezdjenek hozzá egy oldal migrálásának, mik a szükséges lépések, és milyen problémákra lehet számítani.

More Less


Drupal Hétvége 2013

Computer technology

drupal

42:45

16 November, 2013

Istvan Csaki

27 November, 2013

220
<iframe width="480" height="385" src="//drupal.videotorium.hu/en/embed/7119" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audio download