Ön jelenleg a(z) Drupal Közösség Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Hosszu Kálmán, Kléri Bálint: Számos oldal kialakítása, a weboldal feltöltése néhány alapvető tartalommal

378

Hosszu Kálmán, Kléri Bálint: Számos oldal kialakítása, a weboldal feltöltése néhány alapvető tartalommal


Az előadásban Drupal 7 alapokon néhány alapvető oldal létrehozásáról valamint a legalapvetőbb core modulokról lenne szó, úgy mint forum, taxonomy és menu.
Ha már van egy tartalomkezelőnk, és van róla elképzelésünk, hogy milyen tartalmakat szeretnénk elérhetővé tenni weboldalunkon, megtettük az első lépést. Honlapunk valódi értékét ugyanis ezek a tartalmak adják. Kulcsfontosságú, hogy milyen struktúrában tálaljuk látogatóinknak mondanivalónkat. Ehhez kíván az előadás képet adni, az alapfogalmak tisztázását követően tartalomszervezési megoldások bemutatásával. Átvesszük a Taxonómia modul, valamint a menürendszer alapjait, majd a tartalomtípusok koncepciójának vázolása után blogot és fórumot építünk, térképes megjelenítőt ágyazunk be.

További információ: http://drupal.hu/konferencia/debrecen2011/program#alapvetotartalmak

több kevesebb


Debreceni Drupal Napok 2011

Számítógéptudomány, Számítástechnika

Drupal

45:32

2011. március 26.

István Kurucz

2012. november 20.

378
<iframe width="480" height="385" src="//drupal.videotorium.hu/hu/embed/5590" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés