Ön jelenleg a(z) Drupal Közösség Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Szabó Dénes: Galéria

202

Szabó Dénes: Galéria


Minden weboldal fontos része a képi tartalom. "Egy kép tízezer szóval is felér" - ahogy a mondás tartja. Legyen egy illusztráló ábra, termék fotó, diagramm - a képek kezelését, feltöltését, átméretezését meg kell tudni oldani.

Előadásomban a szóba jöhető lehetőségek közül elsősorban a tartalomhoz kapcsolt képekkel fogunk foglalkozni: a képek feltöltésével kezdve a tartalomhoz csatolásig, majd a tartalomba beillesztésig. Bemutatom a lehetőségeket a képek átméretezésére (imagecache) egyszerű szövegbe illesztésre (insert), valamint galériába szervezésre - lightbox és slideshow galéria.

További információ: http://drupal.hu/konferencia/debrecen2011/program#galeria

több kevesebb


Debreceni Drupal Napok 2011

Számítógéptudomány, Számítástechnika

Drupal,multimédia

33:49

2011. március 26.

István Kurucz

2012. november 21.

202
<iframe width="480" height="385" src="//drupal.videotorium.hu/hu/embed/5667" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés