You are currently browsing the Videotorium site of the organization Drupal Community. The content of the search results and listing pages of the site (Main page, Categories, Channels, Live events) are limited to this organization. In case you wish to browse the whole archive of Videotorium, please, navigate back to the main Videotorium site.

Hosszu Kálmán, Kléri Bálint: Számos oldal kialakítása, a weboldal feltöltése néhány alapvető tartalommal

399

Hosszu Kálmán, Kléri Bálint: Számos oldal kialakítása, a weboldal feltöltése néhány alapvető tartalommal


Az előadásban Drupal 7 alapokon néhány alapvető oldal létrehozásáról valamint a legalapvetőbb core modulokról lenne szó, úgy mint forum, taxonomy és menu.
Ha már van egy tartalomkezelőnk, és van róla elképzelésünk, hogy milyen tartalmakat szeretnénk elérhetővé tenni weboldalunkon, megtettük az első lépést. Honlapunk valódi értékét ugyanis ezek a tartalmak adják. Kulcsfontosságú, hogy milyen struktúrában tálaljuk látogatóinknak mondanivalónkat. Ehhez kíván az előadás képet adni, az alapfogalmak tisztázását követően tartalomszervezési megoldások bemutatásával. Átvesszük a Taxonómia modul, valamint a menürendszer alapjait, majd a tartalomtípusok koncepciójának vázolása után blogot és fórumot építünk, térképes megjelenítőt ágyazunk be.

További információ: http://drupal.hu/konferencia/debrecen2011/program#alapvetotartalmak

More Less


Debreceni Drupal Napok 2011

Computer science, Computer technology

Drupal

45:32

26 March, 2011

Kurucz István

20 November, 2012

399
<iframe width="480" height="385" src="//drupal.videotorium.hu/en/embed/5590" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audio download