You are currently browsing the Videotorium site of the organization Drupal Community. The content of the search results and listing pages of the site (Main page, Categories, Channels, Live events) are limited to this organization. In case you wish to browse the whole archive of Videotorium, please, navigate back to the main Videotorium site.

Csonka Gergely - Drupal Karrier - Hogyan élhetsz a Drupalból?

309

Csonka Gergely - Drupal Karrier - Hogyan élhetsz a Drupalból?


Majdnem öt éve váltam főállású Drupalistává. Ez idő alatt voltam szabadúszó, fejlesztettem és értékesítettem saját terméket, bedolgoztam alvállalkozóként hazai és külföldi projektekbe, és az utóbbi időben egy saját cég építésén és fejlesztésén fáradozom. Jelenleg 15 fős a csapatunk, és több állandó partnerrel is rendelkezünk az USA-ban és Európában.

Az előadásomban bemutatom a különböző lehetőségeket, ahogyan a Drupalból pénzt lehet csinálni, elmondom, melyikbe hogy érdemes belevágni, nagyjából mit lehet belőle kihozni, és melyikbe hogy lehet belebukni. Az előadás alapját a saját tapasztalataim adják majd, de igyekszem olyan hasznos információkkal is szolgálni, amiket sajnos/szerencsére nem saját tapasztalatból tanultam meg.

More Less


Drupal Hétvége 2013

Computer technology

drupal

41:58

16 November, 2013

Istvan Csaki

25 November, 2013

309
<iframe width="480" height="385" src="//drupal.videotorium.hu/en/embed/7101" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audio download