Ön jelenleg a(z) Drupal Közösség Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Kléri Bálint - Ötlettől a termékig

229

Kléri Bálint - Ötlettől a termékig


Ötletünk megszületésének felemelő és izgalmas pillanatától kezdve hosszú és kihívásokkal teli út vezet addig a pontig, amikor elegendő bátorságot összegyűjtve a nagyközönség elé tárjuk munkánkat, és a termék kifejezéssel illetjük. De vajon mikor jön el ez az idő? Hogyan időzítsük termékünk piacra lépését?

A Drupal és a kapcsolódó nyílt forráskódú technológiák lenyűgöző táptalajként állnak rendelkezésünkre termékünk fejlesztéséhez. Hogyan használjuk ki az előnyöket? Milyen fejlesztői gondolkodásmódot igényel egy termék fejlesztése?

Projektünk során sok-sok fontos döntést kell meghoznunk: termékünk fő irányvonalaitól kezdve egészen a legapróbb implementációs részletekig, a szoftverfejlesztést közvetlenül nem érintő kérdéseket is beleértve. Milyen szempontok mérlegelése segíthet a helyes döntések megszületésében?

Előadásomban megválaszolom a felvetett kérdéseket, valamint beszámolok tapasztalataimról, amelyek véleményem szerint egy sikeres termék létrehozásában segíthetnek.

több kevesebb


Drupal Hétvége 2013

Számítástechnika

drupal

45:58

2013. november 16.

Csaki Istvan

2013. november 25.

229
<iframe width="480" height="385" src="//drupal.videotorium.hu/hu/embed/7100" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés