Ön jelenleg a(z) Drupal Közösség Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Hajas Tamás - Legyél Drupal 8 core contributor! Könnyebb, mint hinnéd!

300

Hajas Tamás - Legyél Drupal 8 core contributor! Könnyebb, mint hinnéd!


Szeretnéd, hogy a stabil Drupal 8 minél hamarabb megjelenjen és minél többet tudjon? Akkor szállj be a fejlesztésbe Te is!

Mit mondasz? Hogy Te nem vagy egy feketeöves programozó? Én sem. Ennek ellenére több foltom is van már a készülő új rendszerben. És őszintén szólva ez igen jó érzés! Ajánlom Neked is! ;)

Elmesélem én hogyan csináltam (és csinálom). S közben megmutatom, hogyan tudsz magadnak való feladatot találni Te is, és hogyan kell azt megoldnod. Így segíthetsz a Drupal közösségnek és magadnak is!

Tudod: a nyílt forráskódú projektek legnagyobb ereje a közösségükben rejlik. És a közösség sosem lehet túl nagy. Rád is szükség van!

több kevesebb


Drupal Hétvége 2013

Számítástechnika

drupal

16:17

2013. november 16.

Csaki Istvan

2013. november 25.

300
<iframe width="480" height="385" src="//drupal.videotorium.hu/hu/embed/7104" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés