Ön jelenleg a(z) Drupal Közösség Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Wittmann Balázs - CTools és Panels pluginok

286

Wittmann Balázs - CTools és Panels pluginok


Az előadás célja a CTools (Chaos tool suite) modul plugin rendszerének a bemutatása, az alkalmazási lehetőségeinek példákkal való illusztrálása, valamint néhány gyakrabban használt plugin típus részletesebb ismertetése. Az előadás első felében, röviden összefoglalom a CTools plugin rendszer alapvető működését, továbbá saját készítésű és contrib modulokon keresztül is bemutatom az alkalmazási lehetőségeit. Az előadás második felében a CTools és a Panels modulokkal kapcsolatban leggyakrabban használt content type, access, layout és style típusú pluginok alkalmazását mutatom be részletesebb példákon keresztül. A témához kapcsolódóan, az előadás néhány modulfejlesztéssel kapcsolatos általános tanácsot is megfogalmaz, a rugalmasságra és a bővíthetőségre vonatkozóan.

több kevesebb


Drupal Hétvége 2013

Számítástechnika

drupal

39:44

2013. november 16.

Csaki Istvan

2013. november 27.

286
<iframe width="480" height="385" src="//drupal.videotorium.hu/hu/embed/7118" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés