Ön jelenleg a(z) Drupal Közösség Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Segesvári Dávid - Költöztessük oldalunkat Drupalra

217

Segesvári Dávid - Költöztessük oldalunkat Drupalra


Ma még a világon használt weboldalak csupán 2%-át hajtja Drupal, így igen valószínű, hogy előbb-utóbb olyan feladat jön velünk szembe, hogy egy meglévő oldalt ültessünk át Drupalra. Ennek legnehezebb mozzanata a régi oldal tartalmának és felhasználóinak átmozgatása, migrálása. A migrálási folyamatban hatalmas segítséget nyújt a Migrate modul, ami egy igazi “svájci bicska”, ha a tartalom költöztetéséről van szó.
Alapvetően ez az előadás fejlesztőknek szól, azt fogom bemutatni, hogy miként kezdjenek hozzá egy oldal migrálásának, mik a szükséges lépések, és milyen problémákra lehet számítani.

több kevesebb


Drupal Hétvége 2013

Számítástechnika

drupal

42:45

2013. november 16.

Csaki Istvan

2013. november 27.

217
<iframe width="480" height="385" src="//drupal.videotorium.hu/hu/embed/7119" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés