Ön jelenleg a(z) Drupal Közösség Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Dianiska Balázs - A folyamatos integració esete a Drupallal

212

Dianiska Balázs - A folyamatos integració esete a Drupallal


A folyamatos integració egy olyan folyamat, ami elősegíti, azt hogy egy hétről-hétre épülő alkalmazásban a fejlesztés során termeszétes módon előforduló regressziók és bugok száma kezelhető szinten maradjon. Rengeteg meglévő eszköz létezik, ezek többé-kevésbé jól integrálhatóak egy tipikus Drupal alapú alkalmazás fejlesztési folyamatába.

Ezzel az előadással szeretnék olyan eszközöket és megközelítést mutatni, amiket relatíve erőfeszítéssel bevezethet bárki, hogy cserébe jobb minőségű kódot és alkalmazást kapjon. Az előadás gyakorlati és elméleti keveréke lesz, nagyjából fél órába sűrítve.

több kevesebb


Drupal Hétvége 2013

Számítástechnika

drupal

37:24

2013. november 16.

Csaki Istvan

2013. november 28.

212
<iframe width="480" height="385" src="//drupal.videotorium.hu/hu/embed/7129" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés